Tuan Hj Ahmad Yusof, coach Pahang ‘Subuh Warrior’

Masya Allah, sejuk hati lihat penolong coach Pahang Liga Super 2020, Tuan Haji Ahmad Yusof bergambar dengan Ustaz Jas selepas kuliah Subuh di sebuah Masjid di Kuantan, Pahang pagi tadi… Dengan jubah putihnya dia duduk menadah telinga mendengar tazkirah Subuh.

Jasrifuddin Bin Puteh

Lepas kuliah subuh tadi sempat sembang dan tanya Abang haji mad..pukul berapa sampai daripada Shah Alam? Haji mad jawab pukul 5 am…  tapi Subuh tadi elok elok je ada kat masjid dengar kuliah subuh…

Memang padu coach Pahang ni, pahang kalah ke menang ke takde hal… janji coach terbaik… kalau kita ni yang setakat tengok live kat tv tapi subuh tak sempat solat jemaah…  lu pikir la sendiri…kalau apa yg saya tulis membuatkan ada yang terasa hati..elok benarlah tu..matlamat tercapai..

Coach pahang pun subuh tak pernah miss kat masjid…koman la kita kalau asyik subuh kat rumah je memanjang…kita ni penyokong je pun….

Kredit; Jasrifuddin Bin Puteh

Be the first to comment on "Tuan Hj Ahmad Yusof, coach Pahang ‘Subuh Warrior’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*