Tips paling simple tetapi ‘TERBAIK’ agar pakaian tidak mudah jatuh ditiup angin

YA Allah, admin pun dah lama hidup tetapi tak pernah terfikir nak jemur kain macam ni… Kekadang tu bila dah jemur pakaian sebelah pagi, balik petang banyak baju jatuh ditiup angin. Ada pula ketikanya terpaksa ulang basuh semula kerana telah kotor balik…

Ok, sekarang masalah ini mungkin akan dapat dikurangkan kalau tidak menyelesaikan masalah sepenuhnya… Terima kasih kepada netizen yang telah berkongsi tips yang simple tetapi agak berkesan untuk mengurangkan pakaian yang sudah dijemur jatuh ditiup angin. Tanpa perlu menggunakan sebarang pengepit, cuma perlukan teknik tambahan semasa menggantung penyangkut @ hanger di tali jemuran.

Sila lihat foto untuk maklumat lanjut. Share jika bermanfaat…

sumber; Darmawan Asaad Palanchoi

Be the first to comment on "Tips paling simple tetapi ‘TERBAIK’ agar pakaian tidak mudah jatuh ditiup angin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*